• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Rentar els albercocs i tallar la part superior traient l’os. Podem buidar una mica els albercocs amb ajuda d’una cullereta. Els posem en una safata que pugui anar a forn.
    2. Barregem el formatge fresc CadiFresc amb el sucre, amb l’ajuda d’una forquilla ho podrem desintegrar fàcilment.
    3. Omplim els albercocs amb la barreja de formatge i sucre. Si volem ho podem fer amb mel.
    4. Piquem els festucs i les ametlles i els repartim per sobre dels albercocs.
    5. Preescalfem el forn a 170 ºC
    6. Escalfem la mantega i la mel i la repartim per sobre dels albercocs farcits. Ho portem al forn uns 20 minuts. Vigilar que no es daurin massa per sobre.

Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas

Ingredients

  • 8 albercocs
  • 1 pot de formatge fresc CadíFresc 250g
  • 50 g de festucs pelats
  • 50 g d’ametlles pelades
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de mel
  • 30 g de mantega Cadí DOP

Compartir