• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Talleu el bonítol a daus. Si teniu un bonítol sencer, talleu-ne un llom que faci aproximament 150 g.
  2. En un bol de vidre col·loqueu-hi els daus de bonítol.
  3. Piqueu els fruits secs i poseu-los dins del bol. Després l’oli, que ha de cobrir els daus de bonítol. Després poseu-hi el vinagre i també l’all aixafat. Tot ha d’estar junt perquè marini durant dues hores.
  4. Mentre el bonítol marina, comenceu a tallar les verdures. La quantitat que en fareu servir serà al vostre gust. Comenceu per la mongeta tendra. Traieu-ne les puntes. Després feu trossos de la remolatxa i traieu-los la pell. Feu trossos també de la col llombarda.
  5. Traieu la pell dels tomàquets. Els tomàquets i la col llombarda han de quedar crus, però la resta de les verdures, la remolatxa i la mongeta tendra, coeu-les al microones durant 4 minuts a temperatura màxima. Abans de posar-les al microones poseu-hi un pensament de sal i tapeu-les amb paper film.
  6. Després d’haver-les passat pel microones, saltegeu-les en una paella, que haureu col·locat al foc prèviament perquè s’escalfi (sense oli). Després poseu-hi el bonítol ja marinat durant dues hores.
  7. A l’hora de saltejar-ho tot plegat, feu servir el temps de cocció que desitgeu. És a dir, si us agrada que quedi cru, saltegeu-ho poc temps. Si us agrada més fet, coeu-ho més temps.
  8. Emplateu-ho sense l’all, que traureu després del saltejat. Ara és el moment de tallar a daus el formatge Neu del Cadí.

Col·loqueu-los per sobre l’emplatat i, per últim, afegiu-hi unes fulles petites de farigola i un raig d’oli.

Ingredients

Per a 1 persona

  • 150 g de llom de bonítol (tallat a daus)
  • 60 g de fruits secs (nous, avellanes i pinyons)
  • Un tros de col llombarda
  • 1 tomàquet
  • 50 g de mongeta tendra
  • Mitja remolatxa
  • 100 cl d’oli d’oliva verge extra
  • 35 cl de vinagre de vi negre
  • Sal
  • 1 gra all
  • Brots de farigola (per guarnir el plat)
  • Formatge Neu del Cadí

Compartir