• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  • Pelem a tires el carabassó deixant part de la pell. Tallem el carabassó amb l’ajuda d’un *espiralizador perquè quedin en forma de fideus. Queden trossets amb pell, així dona color.
  • Si no t’agraden crus, els pots blanquejar en aigua bullent durant un parell de minuts
  • Els reservem en una escorredora per si deixen anar una mica de líquid.
  • Preparem un recipient on posem els fideus de carabassó en el fons.
  • Escampem alguns tomàquets confitats en oli per damunt i donem unes voltes perquè s’impregnin amb l’oli que ja ve condimentat.
  • Afegim sal i pebre.
  • En el fons del plat posem aquesta mescla i per damunt afegim boletes de formatge fresc CadíFresc.
  • Podem donar la forma amb una cullera.
  • Decorem amb uns brots de rave o remolatxa (pel color)
  • Hi afegim unes fulles d’alfàbrega fresca.

Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas

Ingredients

  • 2 carabassons
  • 200 g de formatge fresc CadíFresc
  • 200 g tomàquets confitats en oli d’oliva i herbes
  • Brots de rave o remolatxa
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  • Unes fulles d’alfàbrega

Compartir