• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. En una cassola amb poc de mantega Cadí DOP es fregeixen 200 gr. de cansalada magre, s’afegeixen 200 g. de ceba picada, 200 gr. de pernil, 1/2 fulla de llorer; quan s’ha daurat s’afegeixen 2 grans d’all, 200 gr. de tomàquet i una mica de julivert.
    2. Es deixa coure i s’afegeixen 400gr. d’arròs i 200 gr. de pèsols. Es remou tot bé, es mulla amb 1 litre de brou, i a falta d’aquest amb aigua bullent i una mica de suc de carn.
    3. Una petita ratlladura de nou moscada es deixa coure uns 8 minuts al fogó i s’afegeix 100 gr. de formatge Cadí ratllat, 40 gr. de mantega Cadí DOP. Es barreja bé amb l’arròs i es fica al forn fins acabar la seva cocció que seran 8 a 10 minuts més.

Nota: Es pot servir sol o juntament amb la recepta de “Ous al CADÍ”.

Consell: El bon formatge, amb les seves grans qualitats nutritives, les calories que subministra, les vitamines que proporciona produïdes pels seus milions de bacteris làctics, la seva digestibilitat i fàcil assimilació, és l’aliment més complet per vigoritzar la fam.

(Especialitat “Restaurant
Set Portes”, de Barcelona)

Compartir