• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Farem una tapa en format bikini. Utilitzarem un bon pa de motlle o de pagès tallat fi i el farcirem amb botifarra negra passada per la paella i una llesca de formatge Neu del Cadí cremós.
    2. Rostim la poma al forn, simplement posant-la al forn a 180ºC durant mitja hora.
    3. En un pot de batedora, posem l’all i l’oli, amb un pessic de sal. Triturem fins aconseguir textura d’allioli. Hi afegim la poma rostida.
    4. Fem tires de moniato cru i el posem dins un paper de forn. El coem al microones, només un minut, a mitja potència, fins que quedi cruixent.
    5. Tallem el bikini per la meitat i l’acabem amb uns punts d’allioli de poma rostida i un cruixent de tires de moniato.

Recepta elaborada per Ada Parellada

Ingredients

  • 2 llesques de Pa de motlle o pa de pagès tallat fi
  • 1 botifarra negra
  • 200g de formatge Neu del Cadí en llesques
  • 1 moniato
  • All
  • Oli
  • 1 poma

Compartir