• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Mentre posem un pot amb aigua mineral i una mica de sal a bullir, en un altre pot, fem un roux.
  2. Tallem el bròquil tot mantenint els “arbrets”, en reservem els “troncs” més gruixuts i els tallem a daus molt petits.
  3. Escaldem els “arbrets” 4 minuts i els traiem del foc amb una aranya. Després els posem dins d’un bol amb aigua freda i glaçons per tallar-ne la cocció.
  4. A la mateixa aigua de cocció dels “arbrets”, hi escaldem durant 1 minut les tiges gruixudes del bròquil tallades a daus. Ho colem i ho passem en un bol amb un raig de vinagre de xerès i un d’oli. Ho reservem.
  5. Bullim nata i llet amb un polsim de sal,  50 g de mozzarella i els quatre ous, prèviament bullits i ratllats.
  6. Un cop ha arrencat el bull, hi tirem el roux. No deixem de remenar-ho.
  7. Muntem la safata amb el bròquil i la beixamel i hi tirem el que ens queda de mozzarella ben repartida per sobre. Ho posem a la part alta del forn, 6 minuts, a 220 graus.
  8. Ho traiem del forn i hi afegim les tiges gruixudes i avinagrades que teníem reservades.

Ho servim amb una mica de pebre blanc.

Ingredients

  • 1 bròquil
  • 4 ous
  • 8 anxoves
  • 500 g de llet
  • 100 g de nata 35%
  • 100 g de mozzarella
  • 50 g de farina
  • 50 g de mantega Cadí DOP
  • oli jove
  • sal
  • pebre blanc
  • vinagre de xerès

Compartir