• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Talleu la ceba a daus petits. Poseu un raig d’oli d’oliva extra verge en una paella i aboqueu-hi la ceba. Després les panses, els pinyons, que haureu torrat prèviament a la paella sense oli durant uns minuts, i les fulles d’espinacs. Passeu-ho pel foc viu durant 3 minuts amb un pensament de sal. Mentrestant feu una beixamel amb la mantega Cadí DOP, la farina i la llet de vaca. Barregeu-ho tot amb unes varetes, de les de batre ous. Quan comenci a espessir, ratlleu-hi nou moscada i poseu-hi un pessic de sal.
  2. Quan tingueu la beixamel feta, aboqueu-la damunt dels espinacs amb panses i pinyons, que ja tindreu cuits, així s’amorosiran. Esteneu el caneló de pasta fresca i poseu-hi enmig el farcit que acabeu de preparar.
  3. Comenceu a embolicar el caneló. Ajudeu-vos d’una cullera perquè el farcit quedi ben a dins de la pasta. Ara, en una paella per anar al forn, poseu-hi a la base una capa de beixamel. Després, a sobre, el caneló. I per damunt, torneu-hi amb la beixamel.
  4. Per acabar, talleu un tros de formatge Urgèlia DOP i ratlleu-lo amb un ratllador i poseu-lo per sobre del caneló. Poseu-n’hi una quantitat abundant, perquè realçarà el gust del caneló.
  5. El tindreu al forn a 220º durant 5 minuts i ja estarà llest per servir.

Ingredients

Ingredients per a 1 persona

  • Pasta fresca de caneló
  • Mitja ceba
  • 20 g de pinyons
  • 20 g de panses
  • 200 g d’espinacs
  • Oli d’oliva extra verge
  • Formatge Urgèlia DOP
  • Sal

Per a la beixamel:

  • 30 g de farina blanca
  • 30 g de mantega Cadí DOP
  • 500 cc de llet de vaca sencera
  • Nou moscada (un polsim)
  • Sal

Compartir