• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Posem a bullir la llet fresca del Pirineu amb un pessic de sal.
  2. Tallem a daus el formatge Urgèlia DOP.
  3. Mullem les plaques de gelatina amb aigua.
  4. Introduïm l’Urgèlia DOP tallat a la llet fins a desfer el formatge totalment.
  5. Després introduïm les plaques de gelatina. Remoguem fins obtenir una massa homogènia.
  6. Buidem la barreja en una safata de forn coberta amb film fins a tenir un gruix de 2 o 3 mm.
  7. Introduïm la safata a la nevera.
  8. Passats 40 minuts la massa tindrà una textura suau per poder formar més tard el caneló.
  9. Tallar el codonyat a daus.
  10. A continuació per emplatar fem….
    Reguem amb coulis de gerds.

¡¡Llest!!

Ingredients

Compartir