
Preparació:
- Posem a bullir la llet amb un pessic de sal.
- Tallem a daus el formatge Urgèlia DOP.
- Mullem les plaques de gelatina amb aigua.
- Introduïm l’Urgèlia DOP tallat a la llet fins a desfer el formatge totalment.
- Després introduïm les plaques de gelatina. Remoguem fins obtenir una massa homogènia.
- Buidem la barreja en una safata de forn coberta amb film fins a tenir un gruix de 2 o 3 mm.
- Introduïm la safata a la nevera.
- Passats 40 minuts la massa tindrà una textura suau per poder formar més tard el caneló.
- Tallar el codonyat a daus.
- A continuació per emplatar fem….
Reguem amb coulis de gerds.
¡¡Llest!!
Ingredients
- 50g de formatge Urgèlia DOP
- 80 ml de llet Cadí sencera
- 120g de codonyat
- 3 plaques de gelatina
- 5g de sal
- 4 figues
- 50g de gerds
- Flors silvestres