• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i enrossiu els alls pelats i tallats a làmines i les cebes ratllades. Deixeu coure lentament. Quan sigui mig cuita, afegiu la tomata ratllada i deixeu concentrar.
  2. Mentrestant, traieu el greix de les cuixes confitades, la pell i l’os.
  3. Remulleu el sofregit amb el raig de vi ranci i el de conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  4. Tot seguit afegiu-hi la carn de la cuixa confitada i el fetge gras. Deixeu coure 4 minuts.
  5. Remulleu la molla de pa amb llet i afegiu-la a la carn. Comproveu el punt de sal i pareu el foc. Deixeu refredar la carn una mica. Tot seguit, passeu la carn per la màquina de trinxar carn amb el forat mitjà.
  6. Poseu a bullir uns minuts les làmines de pasta. Refredeu-les en aigua freda i col·loqueu-les al damunt d’un drap blanc.
  7. Aneu posant a cada làmina una cullerada de carn i enrotlleu els canelons.
  8. Feu la beixamel posant a bullir mig litre de llet. En una altra cassola, poseu la mantega Cadí DOP i deixeu-lafondre.
  9. Incorporeu la farina i deixeu coure un parell de minuts a foc suau. Afegiu a poc a poc la llet perquè no faci grumolls i coieu lentament un parell de minuts. Ratlleu-hi la tòfona i el formatge Urgèlia DOP perquè quedi ben fos.
  10. Poseu a punt de sal i pebre blanc.
  11. Tireu una cullerada de beixamel al fons de la plàtera de forn, al damunt poseu-hi els canelons i acabeu de cobrir amb la beixamel.
  12. Poseu al forn a 100 °C per tal que s’escalfin els canelons i serviu amb la beixamel d’Urgèlia DOP.

Recepta elaborada per Pep Nogué

Ingredients

Ingredients (per a 4 persones)

Compartir