• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Triturem tots els ingredients conjuntament durant uns 5 minuts per tal d’aconseguir una textura fina.
    2. Protegim un motlle quadrat amb paper de forn i coem el pastís al forn a 180ºC durant mitja hora.
    3. Per fer el sable, arenem la mantega amb la farina fins aconseguir una textura sorrenca.
    4. Afegim el sucre amb el llevat i la sal i, finalment, els rovells d’ou. En fem una massa.
    5. L’estirem i la tallem al gust.
    6. Enfornem al forn, escalfat previament, a 190ºC durant 15 minuts.
    7. La deixem refredar sobre una safata.
    8. Tallem el pastís, l’acompanyem amb la sable i acabem amb magrana i codonyat.

Recepta elaborada per Ada Parellada

Ingredients

Pel sable:

  • 125g de Mantega Cadí DOP freda
  • 160g de farina
  • 120g de sucre
  • 10g de llevat químic
  • 3 rovells d’ou
  • Un pessic de sal

Compartir