

Preparació:
-
- Triturem tots els ingredients conjuntament durant uns 5 minuts per tal d’aconseguir una textura fina.
- Protegim un motlle quadrat amb paper de forn i coem el pastís al forn a 180ºC durant mitja hora.
- Per fer el sable, arenem la mantega amb la farina fins aconseguir una textura sorrenca.
- Afegim el sucre amb el llevat i la sal i, finalment, els rovells d’ou. En fem una massa.
- L’estirem i la tallem al gust.
- Enfornem al forn, escalfat previament, a 190ºC durant 15 minuts.
- La deixem refredar sobre una safata.
- Tallem el pastís, l’acompanyem amb la sable i acabem amb magrana i codonyat.
Recepta elaborada per Ada Parellada
Ingredients
- 500g de formatge Neu del Cadí
- 400g de Nata Fresca del Pirineu
- 200g de sucre
- 180g d’ous
- 15g de midó de blat de moro
- 1 magrana
- 200g de codonyat
Pel sable:
- 125g de Mantega Cadí DOP freda
- 160g de farina
- 120g de sucre
- 10g de llevat químic
- 3 rovells d’ou
- Un pessic de sal