• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Poseu la mantega en un cassó a foc suau, perquè es fongui, juntament amb la cirereta tallada a rodelles. Torreu el safrà uns segons al forn i afegiu a la mantega Cadí DOP. Quan s’hagi fos completament, pareu el foc i reserveu tèbia.
    2. Obriu les cloïsses escaldant-les en aigua salada bullent durant deu segons, refredant-les ràpidament i obrint-les amb cura. Reserveu en un recipient tapat. Feu un bany maria i poseu-hi els rovells en un bol, amb un pols de sal, el suc de llimona i el cava.
    3. Emulsioneu fins que els rovells quedin ben escumats. Tot seguit, traieu els rovells del bany maria. Traieu l’escuma blanca de la part superior de la mantega, sense treure el safrà. Aneu batent els rovells i afegiu la mantega com si es tractés d’una maionesa tèbia. Si us queda molt espessa, sempre podeu afegir un rajolí d’aigua tèbia.
    4. Per servir el plat, poseu les cloïsses en un plat o plàtera de terrissa, amb la salsa al damunt. Decoreu amb unes fulles de cerfull.

Recepta elaborada per Pep Nogué

Ingredients

Ingredients (per a 4 persones)

  • 40 u Cloïsses
  • 2 g Safrà
  • 50 ml Cava
  • 5 u Rovells d’ou
  • 1 u Cirereta
  • 500 g Mantega Cadí DOP
  • Mitja llimona (el suc)
  • Fulles de cerfull, sal

Compartir