• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Poseu en una cassola, amb oli d’oliva extra verge i vinagre, els pits de pollastre i aboqueu-hi després la pastanaga, el pebrot vermell, l’all, el llorer i el romaní, que haureu tallat prèviament. Per últim, peleu cebetes de platillo, que també afegireu a la resta d’ingredients.
  2. Poseu-ho al foc en una paella amb un raig d’oliva extra verge i un pensament de sal. Quan estigui cuit (necessitareu uns 30 minuts aproximadament), deixeu-ho reposar 8 hores a la nevera.
  3. Feu la massa de la coca amb farina d’espelta i de kamut. Aboqueu-la en un bol i després poseu-hi un ou sencer, un got de llet i un got d’oli d’oliva, i després farina Royal. Aneu-hi afegint més farina a mesura que en necessiteu mentre ho barregeu tot plegat amb les mans. Heu de treballar la massa fins que aconseguiu una textura seca i una forma rodona. A còpia de treballar-la amb les mans la massa s’assecarà. Un cop ben amassada, deixeu-la reposar durant 2 hores amb un drap a sobre i en un ambient sec.
  4. Passades les 2 hores, aplaneu la massa amb un corró i doneu-li la forma de coca. Després, en una plata de forn amb paper sulfuritzat, col·loqueu la coca al forn durant 12 minuts a 190º.
  5. Un cop cuita, poseu-hi una base de sofregit. Després talleu el pollastre, escabetxat, i aneu-lo col·locant a trossos damunt de la coca. Hi faltaran els daus de formatge Urgèlia DOP, que els col·locareu entre els trossos de pollastre escabetxat. Per acabar, doneu-li un cop de forn durant tres minuts a 200 graus. El formatge s’ha de fondre i barrejar amb la resta d’ingredients.

Ingredients

Ingredients per a 4 persones

  • 250 g de farina de kamut i d’espelta (preferiblement de Cal Pauet)
  • 2 pits de pollastre
  • 100 g de pastanaga
  • 100 g de pebrot vermell
  • Llorer
  • 1 gra d’all
  • Romaní
  • 100 g de cebetes de platillo
  • Formatge Urgèlia DOP
  • 1 ou
  • 1 got de llet
  • 15 g de farina
  • 125 ml d’oli d’oliva extra verge
  • 125 ml de vinagre blanc
  • Sofregit d’all, ceba i tomàquet

Compartir