• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. D’una banda, barregeu els ingredients sòlids: la farina, la sal, el sucre i el llevat. De l’altra, barregeu els líquids: la mel, els ous, la llet, el moscatell i l’anís.
  2. Després ajunteu les dues barreges i afegiu-hi la mantega Cadí DOP temperada, és a dir, a temperatura ambient.
  3. Amasseu bé la massa. Podeu afegir-hi farina si trobeu que queda massa enganxosa a les mans.
  4. Deixeu-la reposar amb un drap a sobre fins que es dobli el volum de la massa.
  5. Després estireu-la i doneu-hi forma de coca.
  6. Col·loqueu-la sobre una safata per anar al forn, amb un paper sulfurat. La massa ha de tornar a reposar fins que torni a doblar el volum. Poseu-hi la fruita confitada per sobre.
  7. Un cop fermentada, pinteu-la amb un ou prèviament batut i amb un pensament de sucre per sobre. Ara és el moment de posar-la al forn durant 15 minuts a 230 ºC.
  8. A fora del forn, feu-hi el toc final: sucre llustre, tamisat amb un colador.


Apunts
: com més aromàtica feu la massa brioix, més gust tindrà. Així doncs, si voleu hi podeu posar pell de taronja ratllada, espècies o altres licors.

La curiositat: la mel, a més de la dolçor, aportarà melositat a la recepta.

Bon Sant Joan!

Ingredients

Ingredients per una coca de Sant Joan (350 grams)

  • 170 g de farina de força
  • 30 g de sucre blanc
  • 100 g de mantega Cadí DOP
  • 3 g de sal
  • 12 g de mel
  • 4 ous
  • 75 cl de llet sencera
  • 12 cl de moscatell
  • 12 cl d’anís dolç
  • 8 g de llevat de forner
  • Fruites confitades segons el gust (comprades)
  • Sucre llustre (segons el gust)

Compartir