• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00
Cadí
Combinacions perfectes amb Formatge fresc
Esmorzar/Brenar

Amb pa/ torrades/entrepans
Amb fruita i fruita seca
Amb melmelada, codonyat

  • Sobre una torrada intercala làmines de formatge fresc i codonyat.
  • Fes un entrepà amb plàtan aixafat i trossos de formatge fresc.
  • Barreja en un bol fruita seca, cereals i daus de formatge fresc
Dinar/Sopar

Amb verdures:

  • Fes una amanida amb ruca, escarola o espinacs i afegeix-hi formatge fresc. Amaneix-ho amb tàperes o olivada.
  • Pica un tomàquet i barreja-ho amb daus de formatge fresc per fer-te un tàrtar.
  • Amaniu-lo amb herbes o espècies (orenga, curri, pebre vermell dolç) i afegiu-lo a un gaspatxo.

Amb pasta/arròs:

  • Afegeix-lo a les teves amanides de pasta, arròs, quinoa , cuscús o altres cereals.
  • Barrejat amb espinacs, carbassa o tomàquet pots farcir canelons, raviolis o crestes.

Per postres:

  • Talla una poma i formatge fresc a làmines i intercala-les fent unes milfulles.
  • Fes broquetes de raïm i formatge fresc.
  • Acompanya fruita en almívar amb un trosset de formatge fresc.
El Formatge Fresc

Alleugereix plats i és un aliat excel·lent en dietes de manteniment de pes. La majoria de la gent l’utilitza per fer amanides, però la seva versatilitat és molt gran ja que lliga amb un gran nombre d’aliments. Es pot menjar amb aliments dolços (melmelades, compotes…) i amb fruita, amb embotits o amb herbes aromàtiques. És millor tallar-ho o trossejar-lo just abans de consumir-lo per evitar que perdi propietats.

Compartir