• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00
Combinacions perfectes amb Formatge ratllat
Dinar/Sopar

Per gratinar o fondre: ja sigui sobre una pizza, torrades, verdures, bolets, patates, peix, carn…

  • Intercala unes làmines de patata amb formatge ratllat, afegeix-li un raig de nata pel damunt i cou-ho al forn.
  • Fes un puré de patata, barreja-hi uns bolets, posa-hi formatge per sobre i gratina-ho.
  • Farceix uns xampinyons o uns tomàquets amb formatge ratllat i posa-ho 3 minuts al microones.
  • Talla massa de pasta de full a bastonets, pinta-la amb ou i posa-hi formatge ratllat pel damunt. Cou-ho al forn.

Per afegir a cremes de verdures i sopes:

  • Enriqueix les cremes de  verdures amb una cullerada de formatge ratllat just al moment de servir-les.
  • Afegeix-ne una mica a una sopa de pasta.
  • Posa’l damunt d’una torrada i gratina-ho amb una sopa de ceba.
  • Posa una cullerada de formatge ratllat sobre un paper de forn i desfés-ho al microones uns segons. Espera que es refredi i tindràs uns cruixents per posar damunt d’una amanida.

Per pasta i arrossos:

  • Afegeix-lo al final dels teus plats de pasta i arrossos i t’ajudarà a enriquir-ho i lligar-ho.
  • Posa’l per sobre la pasta i gratina-ho.

Amb ous:

  • Fes un remenat d’ou amb all i julivert i posa-hi una mica de formatge ratllat abans de treure’l de la paella.
  • Barreja el formatge ratllat amb ou batut i fes-te una truita.

Per farcir:

  • Afegeix-lo a les teves croquetes, bunyols de patata o cremes per quiche lorraine.
El Formatge Ratllat

El seu format facilita la seva incorporació a una gran quantitat de plats, principalment de caire salat. Un cop obert, si no tens pensat gastar-lo el pots congelar, amb l’escalfor dels plats se’t descongelarà al moment!

Compartir