• +20-800-33-000
 • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
 • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Peleu la ceba, el porro i els alls. Talleu a rodelles fines. Poseu una cassola a foc suau amb la mantega Cadí DOP i, quan es fongui, poseu-hi la ceba, els alls tendres i el porro, i deixeu ofegar lleugerament.
  2. Peleu les pastanagues i la carbassa. Talleu a talls regulars.
  3. Quan la ceba estigui mig cuita poseu-hi el curry, doneu un tomb i, vigilant que no es cremi, incorporeu la carbassa tallada, la pastanaga i cobriu amb brou. Deixeu coure uns vint minuts aproximadament.
  4. Poseu una olla al foc amb aigua i un pols de sal i, quan arrenqui el bull, poseu-hi els llobregants i deixeu-los coure 6 minuts. Tot seguit, traieu-los i refredeu-los rápidament amb aigua i gel. Al cap de deu minuts ja els podeu treure, peleu la cua i talleu-la a rodelles d’un dit de gruix. Reserveu.
  5. Quan la carbassa i la pastanaga estiguin cuites, poseu-hi el formatge Urgèlia DOP tallat a daus i tritureu fins que quedi una crema ben fina i amorosa.
  6. Passeu per un colador. Rectifiqueu el punt de sal i la densitat de la crema. Si queda espessa, afegiu un xic de brou.
  7. Serviu els plats amb la crema tèbia, al centre 2 rodelles de llobregant, saltades a la paella amb un raig d’oli, i decoreu amb un xic de porradell picat.

Recepta elaborada per Pep Nogué

Ingredients

Ingredients (per a 4 persones)

Compartir