• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Ofegar la ceba tallada amb oli d’oliva calent.
    2. Afegir les pastanagues netes, pelades i tallades, i ofegar-ho tot junt uns minuts.
    3. Continuar amb el got de brou vegetal, o, si no aigua mineral. Cobrim i deixem coure uns 15 minuts.
    4. Mentrestant, afegim les espècies, la cúrcuma (opcional) li donarà un to i gust especial. La sal i el pebre a gust.
    5. Deixem refredar una estona. Passem per la processadora per triturar-ho bé. En aquest moment afegim el suc de mitja llimona. Reservem a la nevera perquè estigui fresquet.
    6. En el moment de servir afegim boles de Mató del Pirineu i decorem amb alfàbrega fresca.
    7. Opcionalment, podem afegir Mató del Pirineu quan triturem la crema de pastanaga.

Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas

Ingredients

  • Un grapat de pastanages
  • 1 pot de Mató del Pirineu
  • 1 ceba tendra
  • ½ llimona
  • 1 cullereta de cúrcuma
  • 1 got de brou vegetal (o aigua mineral)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre
  • Alfàbrega fresca

Compartir