• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Preescalfar el forn a 180ºC
  2. Passar la farina pel sedàs juntament amb la goma xantana i el llevat. Barrejar-ho tot molt bé.
  3. Batre la mantega Cadí DOP amb el sucre, a mà o a màquina.
  4. Afegir primer un ou , després una mica de farina de forma envolupant, després un altre ou i la resta de la farina amb cura. Barrejar tot cada vegada el just. És important no barrejar-ho a l’excés. Afegim l’essència de vainilla. Si batem en excés o a màquina, la massa queda més enganxosa i menys lleugera. La massa ha de tenir la humitat suficient per poder lliscar de la cullera amb facilitat. Si veus que està molt densa afegir les 1-3 cullerades de líquid (aigua o llet)
  5. Distribuir 50 gr. de massa en cada paperina de cupcake i afegir algunes gotes de xocolata blanca amb ajuda d’una cullereta i les enfonsem una miqueta en la massa.
  6. Una vegada col·locada la massa igualem la superfície del cupcake

Xarop de llimona

Es realitza un almívar bullint l’aigua amb el sucre i una vegada fred se li afegeix el suc (2-3 c.s.) i la ratlladura de llimona.
Regar amb 2-4 cullerades soperes cada cupcake. Així duren 5 dies si es tapen totalment amb el topping.

Topping blanc

Es passa el sucre glacé per sedàs i se li afegeix l’aigua. Si no agrada la consistència afegir més aigua. Decorar els cupcakes amb el topping amb una cullera o amb ajuda d’una màniga pastissera.

Ingredients

Per 12 cupcakes o 10 mini plum-cakes

  • 175 grs. farina
  • xantana (1 gr)
  • 1,5 cullerada per a postres llevat en pols
  • 175 grs. mantega Cadí DOP
  • 175 grs. de sucre
  • 1/2 cullerada per a postres d’extracte de vainilla
  • 2 ous grans a temperatura ambient
  • 100 grs. de gotes de xocolata blanca (opcional)

XAROP DE LLIMONA

  • 75 grs. aigua
  • 75 grs. sucre moscovado
  • 1 llimona sencera (suc i ratlladura)

TOPPING BLANC

  • 125 grs. de sucre glacé
  • 1 cullerada sopera d’aigua

Compartir