• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Barregeu la llet, la nata, la pell de taronja, la pell de llimona i el canonet de canyella. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc perquè infusioni tapat. Podeu tapar-ho amb la tapa de l’olla o bé amb paper film.
  2. Quan hagin passat 20 minuts, traieu les pells de les fruites i la canyella, i els poseu el formatge Urgèlia DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya fet a trossets. S’hi ha de posar quan encara sigui calent, perquè el formatge es fongui bé.
  3. Tritureu-ho i coleu-ho. Quan estigui tebi, afegiu-hi la barreja d’un ou sencer, 60 grams de sucre i tres rovells d’ou (reserveu les clares per després). Remeneu-ho bé.
  4. Aboqueu-ho en flameres individuals i fiqueu-ho al forn a 160 graus al bany maria durant 20 minuts. Les flameres han d’estar en una plata amb aigua (és la cocció del bany maria típica).
  5. Per fer l’escuma, bateu les clares d’ou a punt de neu amb 20 grams de sucre. Tot seguit, poseu-hi una cullerada de melmelada de poma i gingebre ratllat.

Ingredients

Per a 4 persones:

  • 1 ou
  • 3 rovells d’ou (i reserveu-ne les clares per a l’escuma)
  • 80 g de sucre (60 per a l’ou sencer, 20 per a les clares)
  • 300 g de llet
  • 200 g de nata
  • 100 g de formatge Urgèlia DOP (Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya)
  • Melmelada de poma
  • Gingebre
  • 1 canonet de canyella
  • Pell de taronja
  • Pell de llimona
  • 4 fulles de menta

Compartir