• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Començarem treballant la mantega amb l’espàtula o la batedora fins arribar a tenir una textura pomada. Després continuarem batent-la amb el sucre glass fins obtenir una crema suau.
    2. Afegirem a la mantega amb sucre la sal suficient per contrastar el gust/el sabor dels seus trossets/bocins després d’haver enfornat les galetes.
    3. Afegirem també la farina amb el cacau prèviament tamisat en tres cops/vegades per evitar grumolls i ho barrejarem fins que la massa estigui lligada.
    4. Per evitar una massa seca i que es trenca/s’esmicola, ho anirem alternant amb cullerades de llet.
    5. Deixem la massa en repòs a la nevera durant dues hores, si és possible en un format planxa.
    6. Com que es tracta d’una massa dura, podem tallar la forma desitjada amb un tallador de galetes.
    7. Preescalfem el forn 10 minuts i enfornem les galetes durant 15 minuts a 160º. Després les deixem reposar damunt d’una safata reixada fins que es refredin.
    8. La textura d’aquestes galetes de mantega és ideal per decorar-les amb glaça reial.

Ingredients

  • 250 g. de mantega Cadí DOP
  • 150 g. de sucre glass
  • 450 g. de farina
  • 50 g. de cacau en pols
  • 6 cullerades soperes de llet sencera
  • Una mica del sal (tipus Maldon)

Compartir