
Preparació:
-
- Començarem treballant la mantega amb l’espàtula o la batedora fins arribar a tenir una textura pomada. Després continuarem batent-la amb el sucre glass fins obtenir una crema suau.
- Afegirem a la mantega amb sucre la sal suficient per contrastar el gust/el sabor dels seus trossets/bocins després d’haver enfornat les galetes.
- Afegirem també la farina amb el cacau prèviament tamisat en tres cops/vegades per evitar grumolls i ho barrejarem fins que la massa estigui lligada.
- Per evitar una massa seca i que es trenca/s’esmicola, ho anirem alternant amb cullerades de llet.
- Deixem la massa en repòs a la nevera durant dues hores, si és possible en un format planxa.
- Com que es tracta d’una massa dura, podem tallar la forma desitjada amb un tallador de galetes.
- Preescalfem el forn 10 minuts i enfornem les galetes durant 15 minuts a 160º. Després les deixem reposar damunt d’una safata reixada fins que es refredin.
- La textura d’aquestes galetes de mantega és ideal per decorar-les amb glaça reial.
Ingredients
- 250 g. de mantega Cadí DOP
- 150 g. de sucre glass
- 450 g. de farina
- 50 g. de cacau en pols
- 6 cullerades soperes de llet sencera
- Una mica del sal (tipus Maldon)