
Preparació:
- En un bol fem la massa de la galeta amb 100 g de sucre morè, 250 g de la farina tamisada, una cullerada de gingebre en pols, sal i bicarbonat. Ho remenem tot amb el batedor de varetes.
- Tallem el gingebre confitat molt petit, a daus.
- Posem 150 g de mantega Cadí DOP freda dins d’una mànega pastissera
- Batem l’ou i hi posem el gingebre confitat tallat.
- Barregem la mantega i l’ou i ho batem tot junt.
- Ho aboquem tot al bol de la farina i fem un volcà, ho amassem i deixem reposar la massa 30 minuts.
- Estirem la massa i la tallem en forma de galetes.
- Les posem al forn en una safata amb paper sulfurat 15-20 minuts a 180 graus.
- Les traiem del forn i les deixem refredar sobre una reixa sense el paper, així quedaran cruixents. I ja estan llestes.
Ingredients
- 1 ou
- 150 g de mantega Cadí DOP
- 250 g de farina
- 100 g de sucre morè
- sal
- bicarbonat
- gingebre en pols
- gingebre confitat sense sucre