• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. En un bol fem la massa de la galeta amb 100 g de sucre morè, 250 g de la farina tamisada, una cullerada de gingebre en pols, sal i bicarbonat. Ho remenem tot amb el batedor de varetes.
  2. Tallem el gingebre confitat molt petit, a daus.
  3. Posem 150 g de mantega Cadí DOP freda dins d’una mànega pastissera
  4. Batem l’ou i hi posem el gingebre confitat tallat.
  5. Barregem la mantega i l’ou i ho batem tot junt.
  6. Ho aboquem tot al bol de la farina i fem un volcà, ho amassem i deixem reposar la massa 30 minuts.
  7. Estirem la massa i la tallem en forma de galetes.
  8. Les posem al forn en una safata amb paper sulfurat 15-20 minuts a 180 graus.
  9. Les traiem del forn i les deixem refredar sobre una reixa sense el paper, així quedaran cruixents. I ja estan llestes.

Ingredients

  • 1 ou
  • 150 g de mantega Cadí DOP
  • 250 g  de farina
  • 100 g de sucre morè
  • sal
  • bicarbonat
  • gingebre en pols
  • gingebre confitat sense sucre

Compartir