• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Començarem treballant la mantega amb l’espàtula o la batedora fins arribar a tenir un textura pomada. Després la continuarem batent amb el sucre fins a obtenir una crema suau. En altres recipients/bols triturarem separadament les galetes maria i les maduixes deshidratades i les reservarem.
    2. Afegirem l’ou a la mantega amb sucre, quan s’hagi incorporat el formatge crema. Per últim afegirem la mantega prèviament tamisada, la sal i el llevat. Ho barrejarem bé fins que estigui ben lligat. Després farem uns canalons, d’uns 6 cm. de diàmetre, embolicats en film de cuina i els deixarem a la nevera en repòs durant un parell d’hores.
    3. Tallem els canalons en rodanxes d’un cm. d’ample i passem una de les dues cares per la galeta Maria mòlta. Després l’altra cara per les maduixes deshidratades. Posteriorment  deixarem damunt d’una safata les galetes separades, perquè al forn creixen lleugerament.
    4. Preescalfem el forn i les enfornem durant 15 minuts a 180º. Després les deixarem reposar uns minuts i les posarem damunt d’una safata reixada per que s’acabin de refredar.
    5. La textura d’aquestes galetes de mantega inspirades en un pastís de formatge i maduixa no és cruixent, sinó molt cremosa i esponjosa, gairebé com un pa de pessic.

Ingredients

  • 250 g. de mantega Cadí DOP
  • 150 g. de sucre blanc
  • 1 cullerada petita de pasta de vainilla Bourbon
  • 200 g. de formatge crema
  • 1 ou
  • 350 g. de farina
  • 1 cullerada petita de llevat
  • 1 cullerada petita de sal
  • 6 galetes tipus Maria
  • 100 g. de maduixes deshidratades

Compartir