• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Tallem la ceba i la sofregim amb oli d’oliva.
    2. Hi afegim els bolets nets i tallats i els saltegem. Reservem.
    3. Mentrestant, en un recipient escalfem aigua amb sal i coguem la carbassa a bastonets durant 10 minuts. Escorrem i reservem.
    4. Batem els ous amb la llet i hi afegim la nou moscada al gust.
    5. A una safata de forn, posem la carbassa, salpebrem al gust i hi afegim el bolets. Cobrim amb la barreja d’ous i llet.
    6. Escampar el formatge Urgèlia ratllat i posar al forn preescalfat a 200 ºC.
    7. Quan estigui dauradet el traiem i llestos!

Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas

Ingredients

  • 250 g de carbassa
  • Formatge Urgèlia DOP
  • 1 ceba petita
  • 100 g de camagrocs (Cantharellus lutescens)
  • 2 ous mitjans
  • 1oo ml de llet sencera
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre
  • Nou moscada

Compartir