

Preparació:
-
- Tallem la ceba i la sofregim amb oli d’oliva.
- Hi afegim els bolets nets i tallats i els saltegem. Reservem.
- Mentrestant, en un recipient escalfem aigua amb sal i coguem la carbassa a bastonets durant 10 minuts. Escorrem i reservem.
- Batem els ous amb la llet i hi afegim la nou moscada al gust.
- A una safata de forn, posem la carbassa, salpebrem al gust i hi afegim el bolets. Cobrim amb la barreja d’ous i llet.
- Escampar el formatge Urgèlia ratllat i posar al forn preescalfat a 200 ºC.
- Quan estigui dauradet el traiem i llestos!
Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas
Ingredients
- 250 g de carbassa
- Formatge Urgèlia DOP
- 1 ceba petita
- 100 g de camagrocs (Cantharellus lutescens)
- 2 ous mitjans
- 1oo ml de llet sencera
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre
- Nou moscada