
MANTEGA CADÍ DOP
La base essencial d’una bona mantega és la qualitat de la llet amb què està elaborada. Les condicions naturals i climàtiques pròpies de les valls pirinenques de l’Alt Urgell i la Cerdanya, riques en flora i pastures verdes i fresques, permeten obtenir una llet de característiques ideals per a la fabricació d’una mantega de qualitat reconeguda.
La tradició centenària de la mantega CADÍ, el seu origen i la seva qualitat, fan que sigui una de les poques mantegues d’Europa reconeguda amb la Denominació d’Origen Protegida (DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya).
La qualitat i la frescor dels ingredients són bàsics per elaborar una bona pastisseria i la mantega és un dels ingredients indispensables.
Una bona mantega aporta molt sabor i permet elaborar gustoses cookies, lleugers i esponjosos pastissos, cupcakes…
El lent procés de maduració de la nata aporta a la nostra mantega una intensitat gustativa més alta, amb una llarga persistència de gust i aromes, que recorden l’avellana.
La mantega CADÍ és una mantega pastissera amb un grau d’untabilitat molt alt sense separació de fases. Es distingeix per ser molt ferma i plàstica, no es trenca, no s’esquerda i no és friable.
Facilita l’estirament en l’elaboració de pastes fullades i manté l’estructura i consistència a temperatures de treball.