• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

MANTEGA CADÍ DOP

La base essencial d’una bona mantega és la qualitat de la llet amb què està elaborada. Les condicions naturals i climàtiques pròpies de les valls pirinenques de l’Alt Urgell i la Cerdanya, riques en flora i pastures verdes i fresques, permeten obtenir una llet de característiques ideals per a la fabricació d’una mantega de qualitat reconeguda.

La tradició centenària de la mantega CADÍ, el seu origen i la seva qualitat, fan que sigui una de les poques mantegues d’Europa reconeguda amb la Denominació d’Origen Protegida (DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya).

La qualitat i la frescor dels ingredients són bàsics per elaborar una bona pastisseria i la mantega és un dels ingredients indispensables.

Una bona mantega aporta molt sabor i permet elaborar gustoses cookies, lleugers i esponjosos pastissos, cupcakes…

El lent procés de maduració de la nata aporta a la nostra mantega una intensitat gustativa més alta, amb una llarga persistència de gust i aromes, que recorden l’avellana.

La mantega CADÍ és una mantega pastissera amb un grau d’untabilitat molt alt sense separació de fases. Es distingeix per ser molt ferma i plàstica, no es trenca, no s’esquerda i no és friable.

Facilita l’estirament en l’elaboració de pastes fullades i manté l’estructura i consistència a temperatures de treball.

Per a més informació vegeu el plec de condicions de la DOP.