• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

CADÍ, 100 anys de Cooperativa

CADÍ, fundada l’any 1915 i ubicada a la Seu d’Urgell, va ser la primera cooperativa lletera que es va crear a l’Estat espanyol i ha tingut, des de llavors, un paper fonamental en l’arrelament  i la vertebració de la població al Pirineu.

La Cooperativa es nodreix de la llet produïda pels seus socis ramaders a les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya. Un dels trets diferencials que garanteix la frescor i qualitat dels nostres productes és la recollida diària de la llet, essent sotmesa des del seu origen als més estrictes controls sanitaris.

El saber fer tradicional i l’ús de la més avançada tecnologia han fet que la mantega CADÍ sigui una de les poques d’Europa amb la distinció “Denominació d’Origen Protegida” i que l’URGÈLIA sigui l’únic formatge a Catalunya amb aquest important reconeixement.

La producció de llet: un estil de vida

La pagesia i la producció de llet s’han convertit en una font i estil de vida per als socis de CADÍ. Cadascun d’ells  ­–un centenar actualment­–  són els autèntics responsables que la qualitat arribi al consumidor en forma de làctics.

Els socis i les seves famílies conviuen en ple Pirineu, envoltats de prats verds i pastures fresques que aporten el tret diferencial a la llet amb què s’obté una mantega i uns formatges amb gran personalitat i tradició centenària.

Els productes CADÍ han estat des de sempre presents a la taula de les cases de la comarca, envoltats de familiars i amics, compartint moments i experiències úniques.

I és que les persones que conformen la Cooperativa se senten orgulloses de poder-vos oferir uns productes que són fruit de la passió per la seva feina i pel territori on viuen.

CADÍ : un model cooperatiu

Els membres que conformen la Cooperativa CADÍ són una gran família que treballen pel bé comú en base als valors de l’ajuda mútua i la generositat, on seguint amb la tradició dels seus fundadors cada persona representa un vot.

A CADÍ fem del coneixement dels uns el saber de tots. Els socis, empleats, proveïdors, clients, col·laboradors i cadascuna de les persones que fem créixer CADÍ compartim una manera de fer i una forma de ser que ens fa seguir creient en un projecte comú amb perspectives de futur.