
Del 25 al 28 d’abril de 2016, Alimentaria tornarà a ser el centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació, begudes i gastronomia. Una cita obligada amb la innovació, les últimes tendències i la internacionalització del sector.
És per això que CADÍ estarà present al saló Interlact (Palau 4), a l’estand C-331 on esperem retrobar-vos; i de manera activa, participant en diferents activitats que s’organitzen dins la fira.
The Alimentaria Hub serà de nou la gran protagonista de la innovació, la internacionalització i el negoci. Acollirà més de 10.000 reunions entre expositors i compradors internacionals i serà el gran aparador de les tendències alimentàries. Diversos experts analitzaran el present i el futur del sector i mostraran els productes més innovadors. Entre ells CADÍ participarà en el XI Congrés Internacional de Barcelona sobre la Dieta Mediterrània amb una degustació de NEU i d’URGÈLIA.
Agenda CADÍ:
- Dimarts 26-04-2016:
- 13:00: Show cooking a càrrec de Pep Nogué sobre “Cuina amb DOPs i IGPs catalanes”. Pavelló 6 – The Alimentaria Experience, E-3.
- Dimecres 27-04-2016:
- 10:00-19:00: XI Congrés Internacional de la Dieta Mediterrània. Pavelló 3 – The Alimentaria Hub.
- Dijous 28-04-2016:
- 10:00-19:00: X Congrés Internacional de la Dieta Mediterrània. Pavelló 3 – The Alimentaria Hub.
Us hi esperem!