• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Esmorzar/Berenar

Per entrepans o sandvitx: freds o calents

  • Sandvitxos calents: no et quedis només amb el de pernil cuit, el pots fer amb sobrassada, bolets, pernil curat, salsa pesto, mostassa, etc.

Per fer pastes salades:

  • Agafa una làmina de pasta de full, tortilla mexicana o pa de pita. Afegeix-li una làmina de formatge i un altre ingredient (sobrassada, pernil, fruits secs…) enrotlla-ho i forneja-ho!

Dinar/Sopar

Per farcir:

  • Utilitza’l per fer llibrets de llom o de pollastre.
  • Posa’l entre làmines de carbassó o albergínia i cou-ho a la planxa.

Per canelons, lasanyes, raviolis:

  • Embolica bastonets de cogombre, pastanaga i amaneix-ho amb salsa de soja i oli d’oliva.
  • Intercala capes d’amanida i anxoves amb làmines de formatge per fer una lasanya freda.
  • Fes el mateix amb una botifarra esparracada o escalivada i fes una lasanya calenta.
  • Posa una cullerada de salsa bolonyesa entre dues làmines de formatge i escalfar-ho per fer un ravioli.
  • Per postres, fes-lo servir per embolicar fruita.

Per desfer o gratinar:

  • Afegeix una làmina sobre l’hamburguesa o el pit de pollastre un cop cuit i deixa que fongui abans de treure-ho de la paella.
  • Agafa una torrada, afegeix-li el que més t’agradi, cobreix-la amb una làmina de formatge i gratina-la un parell de minuts.