• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

La Cooperativa CADÍ recull diàriament la llet dels seus socis-ramaders, dintre l’àmbit de les comarques pirinenques de l’Alt Urgell i la Cerdanya. Les pastures verdes i fresques d’aquestes valls del Cadí permeten obtenir una llet de característiques úniques. En un termini breu, per tal de mantenir tota la seva frescor, aquesta llet s’envasa, o bé, s’elabora per obtenir els tradicionals formatges i mantega de qualitat reconeguda.

La LLET CADÍ és llet de vaca pasteuritzada, també anomenada “fresca”. La pasteurització garanteix l’absència de microorganismes patògens i manté la qualitat organolèptica de la llet crua, ja que és un tractament tèrmic molt suau. De fet, la llet pasteuritzada encara manté una petita part de la flora bacteriana de la zona, que és la responsable que la llet s’acidifiqui (es “talli”) si la seva conservació no és òptima. Per això, aconsellem de mantenir-la sempre refrigerada i evitar al màxim les exposicions a temperatura ambient.

Comercialitzem la llet sencera o desnatada. Des de mitjans de gener s’envasa en ampolla de plàstic de 1 L, que millora el seu maneig. A nivell nutricional, aporta calci, fòsfor i nombroses vitamines i minerals per a tota la família. La llet sencera conserva tota la seva nata. Per la seva puresa, donat que no s’homogeneïtza, la nata d’aquesta llet se separa, pel que s’aconsella agitar l’ampolla abans d’obrir.

Pel que fa a la NATA CADÍ, la seva frescor conserva tot el gust i l’aroma de la llet del Pirineu. Des de mitjans de febrer l’envasat en ampolla de 1 L ha substituït al pot de 0,5 L, motivat per millores tècniques, fet que d’altra banda ha permès abaratir el seu preu de venda per quilo. Si cal, la nata també es pot congelar.

Estem segurs que aquests canvis ens ajudaran a gaudir encara més d’una llet i d’una nata tan excepcionals i tan apreciades al nostre territori.

CADÍ, LES NOSTRES VAQUES, EL NOSTRE PIRINEU