• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

 

Esmorzar/Berenar/Aperitius

Per broquetes:

  • Formatge i pinya, taronja, albercoc, raïm
  • Formatge i codonyat
  • Formatge i tomàquets cherry
  • Formatge i llagostins

Amb Pa, torrades:

  • Farceix un brioix amb formatge i escalfa’l uns segons al microones.
  • Fes una torrada amb tonyina i tomàquet ratllat i posa-hi formatge per sobre.

Per aperitius:

  • Fes bastonets de formatge i suca’ls amb la salsa que més t’agradi.
  • Talla diferents formatges de vàries maneres i acompanya’ls amb fruita, melmelades (tomàquet, ceba, albergínia…) i diferents pans per fer una taula de formatges.

Dinar/Sopar

Amb verdures/bolets:

  • Talla amb un pelador flocs de formatge i afegeix-los a les amanides.
  • Afegeix uns daus de formatge als teus plats de verdura.
  • Talla un dau de formatge i posa’l dins un cor de carxofa o uns pebrots del piquillo fes-los a la planxa.

Amb pasta, arròs:

  • Talla el formatge a trossos i afegeix-lo a una salsa beixamel.
  • Barreja el formatge a la teva salsa carbonara.

Per salses:

  • Desfés el formatge a daus en una paella amb una mica de llet o brou i fes-ho servir com a salsa per carns o pastes.
  • Aquesta salsa et pot servir per fer foundies amb carn, verdura, bastonets de pa, etc.

Per carn:

  • Farceix un pit de pollastre amb porro saltejat i làmines de formatge.
  • Talla el formatge a bastons, barreja-ho amb amanida i embolica-ho amb làmines de carn freda.

Per ous:

  • Salteja algunes verdures, posa-les en un motlle i afegeix batut d’ou, nata i formatge. Cou al bany maria per fer-ne un púding.