

Preparació:
-
- Talleu el formatge Urgèlia DOP a daus.
- Enrotlleu les anxoves.
- Talleu el codonyat, la poma i la pera com el formatge. Poseu tots els productes fent un mosaic al plat, juntament amb unes fulles de ruca.
- Trenqueu els festucs i les avellanes pelades i mescleu-los amb l’oli d’oliva verge extra i un xic de porradell picat.
- Afegiu l’oli i un pols de sal. Amaniu i serviu.
Recepta elaborada per Pep Nogué
Ingredients
Ingredients (per a 4 persones)
- 100 g de formatge Urgèlia DOP (de l’Alt Urgell i la Cerdanya)
- 100 g de codonyat
- 100 g de ruca
- 8 filets d’anxoves en oli de l’Escala
- 1 poma de Girona
- 1 pera de Lleida
- oli d’oliva extra verge de les DOP catalanes
- 50 g d’avellanes de Reus
- 50 g de festucs
- sal gruixuda en escames
- porradell picat