• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Es posa al foc una cassola amb 2 litres d’aigua. S’assaona amb sal i quan bull se li afegeix el vinagre i es van tirant els ous trencant-los 1-1 prèviament en un cullerot i deixant-los caure delicadament a l’aigua. Es bullen lentament durant 3 minuts. Es treuen un a un amb una escumadora i es submergeixen en aigua freda. Cinc minuts després, es col·loquen damunt d’un drap i es tallen els trossos de clara que no hagin quedat ben units.
    2. Pelats els espàrrecs, es tallen les puntes o 7 o 8 cm. de llarg. Es couen amb aigua assaonada amb sal durant 15 a 20 minuts, i es passen per aigua freda. S’escorren i es col·loca la meitat d’ells en una tartera formant 6 manats i amb els punts ben iguals. S’espolvoregen amb formatge Cadí, es ruixen amb 25 gr. de mantega Cadí DOP i es fiquen al forn perquè prenguin calor. Es col·loquen les carxofes en una font que resisteixi al foc, fent un cercle. S’omplen els fons de carxofes amb foi-gras i sobre de cada un es posa un ou, i en un buit central del cercle es col·loca la resta de les puntes dels espàrrecs que formen un grapat.
    3. Es fonen 50 gr. de mantega Cadí DOP, se li barreja la farina, després s’afegeix la llet prèviament bullida, es remou amb o batedor, s’assaona amb sal, pebre i nou moscada, i es cou lentament durant 20 minuts, a mitja cocció se li addiciona el tomàquet i la meitat de la tòfona trinxada fina.
    4. Amb aquesta salsa es cobreixen els ous, s’empolvora amb el formatge Cadí, tirant també sobre els espàrrecs, es ruixa tot amb la resta de la mantega Cadí DOP i es cou uns minuts a forn viu perquè agafi color.
    5. S’envolten amb les puntes dels espàrrecs i se serveix immediatament.

Ingredients

(Especialitat “Hotel Majestic”, Barcelona)

Ingredients per a 6 persones:

  • 12 ous frescos
  • 12 carxofes grosses
  • 2 manats d’espàrrecs
  • 1 llimona
  • 1/4 litre de llet
  • 1 llauna petita de foie gras
  • 2 decilitres de vinagre
  • 100 g. de mantega Cadí DOP
  • 25 gr. de farina
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 15 g. de formatge Cadí ratllat
  • 1 tòfona

Compartir