

Preparació:
-
- Comencem tallant el salmó fumat a daus o a tires.
- El posem en un bol, el cobrim amb oli, el suc de mitja taronja, i hi afegim unes branquetes d’anet. Deixem reposar durant mitja hora.
- Tallem la part superior dels panets fent una tapa i les reservem. Traiem la molla de dins dels panets.
- Omplim els panets amb el salmó fumat i marinat, deixant lliure la part superior per acabar d’omplir amb el formatge.
- Tallem el formatge a dauets. Aquest formatge es menja amb escorça, no cal treure-la. Continuem omplint els panets amb el formatge.
- Preescalfem el forn a 180 °C i hi introduïm els panets. Els posem a la part alta de forn, amb el gratinador, perquè s’escalfin i es fongui el formatge. Les tapes també les posem en la mateixa safata de forn perquè s’escalfin una miqueta.
- Amb un parell de minuts el formatge s’ha fos i està calentet. Vigilar el temps, perquè es poden cremar de seguida. Depenent del forn pot trigar més o menys.
- Els traiem de forn i els decorem amb unes branquetes d’anet i li posem la tapa per sobre. Servir immediatament.
Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas
Ingredients
-
6 panets mini
- 1 formatge Petit Neu
- 150 g de salmó fumat
- 1 branca d’anet
- El suc de mitja taronja o mandarina
- Oli d’oliva verge extra