• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Comencem tallant el salmó fumat a daus o a tires.
    2. El posem en un bol, el cobrim amb oli, el suc de mitja taronja, i hi afegim unes branquetes d’anet. Deixem reposar durant mitja hora.
    3. Tallem la part superior dels panets fent una tapa i les reservem. Traiem la molla de dins dels panets.
    4. Omplim els panets amb el salmó fumat i marinat, deixant lliure la part superior per acabar d’omplir amb el formatge.
    5. Tallem el formatge a dauets. Aquest formatge es menja amb escorça, no cal treure-la. Continuem omplint els panets amb el formatge.
    6. Preescalfem el forn a 180 °C i hi introduïm els panets. Els posem a la part alta de forn, amb el gratinador, perquè s’escalfin i es fongui el formatge. Les tapes també les posem en la mateixa safata de forn perquè s’escalfin una miqueta.
    7. Amb un parell de minuts el formatge s’ha fos i està calentet. Vigilar el temps, perquè es poden cremar de seguida. Depenent del forn pot trigar més o menys.
    8.  Els traiem de forn i els decorem amb unes branquetes d’anet i li posem la tapa per sobre. Servir immediatament.

Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas

Ingredients

  • 6 panets mini
  • 1 formatge Petit Neu
  • 150 g de salmó fumat
  • 1 branca d’anet
  • El suc de mitja taronja o mandarina
  • Oli d’oliva verge extra

Compartir