• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  • Coure les patates en aigua bullent (es poden fer al microones)
  • Refredar-les, pelar i tallar a trossos. En un bol, les xafem una mica
    amb una forquilla (només una mica), han de quedar trossos, no puré
  • Batre els dos ous, amb la llet evaporada, sal i pebre
    al gust
  • Greixar un motlle allargat i posar en el fons una mica de la
    mescla batuda. Anar omplint el motlle amb capes de pernil dolç, formatge Cadícoop. Seguim amb patata i mescla batuda perquè s’integri bé
  • Repetim les capes fins a omplir el motlle
  • Escalfem el forn a 180º i ho introduïm durant 50 minuts aprox.
  • Retirar del forn i deixar refredar. Millor guardar-ho a la nevera fins l’endemà
  • Desemmotllar i acompanyar amb brots d’amanida i herbes aromàtiques com farigola, romaní o salvia.

Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 200 g de pernil dolç en llesques
  • 200 g de formatge light Cadícoop en llesques (1 paquet)
  • 100 ml de llet evaporada (així és light). Podria ser nata per a cuinar
  • 2 ous
  • 20 g de mantega Cadí DOP per a greixar el motlle
  • Sal
  • Pebre
  • Farigola i brots per a decorar

Compartir