• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Fonem la cobertura en un bol al bany maria o al microones. I anem afegint de mica en mica, barrejant amb una espàtula de fusta, cadascun dels ingredients pel mateix ordre de la recepta. No s’ha d’incorporar un ingredient, si l’anterior no està ben barrejat. Ens ha de quedar una pasta cremosa que posarem en un motlle, o farem un bracet embolcallant-lo amb un paper d’alumini.
    2. Hem de deixar-lo refredar unes 6 hores a la nevera.
    3. Quan hagi agafat cos, serviu el pastisset amb uns festucs trencats pel damunt.

Recepta elaborada per Pep Nogué

Ingredients

Per a 4 persones:

  • 3 u Rovells d’ou
  • 250 g Nata semi muntada
  • 75 g Cobertura de xocolata del 70% de cacau
  • 125 g Sucre llustre tamisat
  • 150 g Mantega Cadí (DOP) a punt de pomada
  • 50 g Cafè
  • 25 g Marc de cava
  • 85 g Cacau en pols de 22% tamisat
  • 40 g Festucs verds

Compartir