

Preparació:
-
- Tallar el porro molt finet i sofregir-lo amb oli d’oliva a foc lent.
- Afegir les fulles d’espinacs ben netes i ofegar-les a foc alt. Donar-li unes voltes i reservar. Salpebrar al gust.
- Tallar a dauets el formatge Petit Neu i barrejar-lo amb els espinacs i el porro.
- Mentrestant, en un recipient amb aigua i sal, coure les patates senceres amb pell. Depenent del gruix trigaran més o menys temps. Escórrer i deixar refredar.
- Partir-les per la meitat i buidar-les una mica per omplir amb la barreja d’espinacs, porro i formatge.
- Cobrir amb més formatge i posar-ho al forn. Només amb el gratinador perquè es fongui el formatge per sobre i quedi prou calent.
- Torrem uns pinyons en una paella, amb compte, ja que de seguida es poden cremar.
- Traiem les patates farcides del forn i servim de seguida amb els pinyons torrats per sobre.
Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas
Ingredients
-
12 patates mini
- 1 formatge Petit Neu
- 1 manat d’espinacs frescos
- 1/2 porro o una ceba petita
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre
- Pinyons