• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Tallar el porro molt finet i sofregir-lo amb oli d’oliva a foc lent.
    2. Afegir les fulles d’espinacs ben netes i ofegar-les a foc alt. Donar-li unes voltes i reservar. Salpebrar al gust.
    3. Tallar a dauets el formatge Petit Neu i barrejar-lo amb els espinacs i el porro.
    4. Mentrestant, en un recipient amb aigua i sal, coure les patates senceres amb pell. Depenent del gruix trigaran més o menys temps. Escórrer i deixar refredar.
    5. Partir-les per la meitat i buidar-les una mica per omplir amb la barreja d’espinacs, porro i formatge.
    6. Cobrir amb més formatge i posar-ho al forn. Només amb el gratinador perquè es fongui el formatge per sobre i quedi prou calent.
    7. Torrem uns pinyons en una paella, amb compte, ja que de seguida es poden cremar.
    8. Traiem les patates farcides del forn i servim de seguida amb els pinyons torrats per sobre.

 

Recepta elaborada per @ChupChupChup.recetas

Ingredients

  • 12 patates mini
  • 1 formatge Petit Neu
  • 1 manat d’espinacs frescos
  • 1/2 porro o una ceba petita
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre
  • Pinyons

Compartir