• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Treure el Petit Neu del seu envàs i retirar el film.
    2. Fer un tall circular a sobre de la crosta (aprox del diàmetre de l’etiqueta).
    3. Posar-lo dintre un recipient apte per al forn.
    4. Escalfar-lo al forn a 180ºC durant 30 minuts o al microones uns 3 minuts a potència alta.
    5. Aixecar la crosta que prèviament hem tallat.
    6. Servir amb cullera damunt de patates petites amb pela i verduretes bullides, torrades de pa, etc. i acompanyar amb amanida, bolets saltejats i embotit, entre altres. La crosta és natural i s’aconsella menjar-la.

Ingredients

Ingredients (per a 4 persones)

  • 1 Petit Neu
  • Patates petites bullides amb pela
  • Hortalisses tallades a bastonets
  • Bolets saltejats
  • Embotits variats
  • Amanida

Compartir