• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Per fer la massa, barregem en un bol 300 g de farina, 2 g de llevat fresc, 180 g d’aigua mineral, un raig de l’oli de les anxoves i un polsim de sal.
  2. Deixem reposar dins d’aigua mineral els filets d’anxova 15 minuts.
  3. Sobre una fusta amassem i funyim aquesta massa, la tornem al bol i la deixem reposar a la nevera 24 hores, tapada amb un drap.
  4. Fem salsa de tomàquet ratllant els tomàquets i, un cop ratllats, els posem amb una fulla de llorer en una paella sense res més, ni tan sols oli. Mantenim el foc al mínim fins que es redueixi a la meitat.
  5. Un cop ha disminuït el tomàquet, hi afegim el pebre i ho reservem.
  6. Desfullem l’orenga.
  7. Estirem la massa fins a donar-hi forma rodona. La pintem amb la salsa de tomàquet. Hi posem les fulles d’orenga per sobre.
  8. Tallem el formatge Urgèlia DOP. Posem el formatge repartit de forma homogènia. Ho fiquem en una safata amb paper sulfurat i ho portem al forn uns 20 minuts a 220º.
  9. Desfullem l’alfàbrega i la barregem amb la ruca.
  10. Traiem les espines de les anxoves i les eixuguem.
  11. Un cop la massa surt del forn, hi posem per sobre les fulles de ruca i alfàbrega, el pebre negre i els filets d’anxova.

Ingredients

  • 300 de farina
  • 180 aigua mineral
  • 150 g de formatge Urgèlia DOP
  • 10 tomàquets de penjar
  • 2 g llevat fresc
  • 8 filets d’anxova amb oli
  • pols de sal
  • raig d’oli de les anxoves
  • culleradeta de pebre vermell fumat dolç
  • fulla llorer
  • fulles de ruca
  • fulles d’alfàbrega
  • fulles d’orenga fresca
  • pebre negre

Compartir