• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

(De “l’Hotel Durán”, de Figueres)

Tallar un pollastre tendre, posar-lo en una cassola i fer-ho coure amb un bon tros de mantega CADÍ. Picar finament alguns llegums i fer-ho coure tot suaument durant uns 20 minuts. Afegir un got de nata líquida amb una copa de xampany i acabar d’aquesta manera la cocció del pollastre. Retirar els trossos i reduir la salsa. Tasta-ho i afegiu un tros de mantega CADÍ per acabar de lligar la salsa. Passar la salsa sobre els trossos de pollastre. Servir en plat calent tenint la precaució de no fer bullir la salsa.

Consell: El consum assidu de derivats de la llet el recomanava encaridament l’autor de la teoria de la fagocitosi, el rus Metchinikoffl’Institut Pasteur de París, premi Nobel en 1908. Ho feia en el seu dictamen per evitar l’autointoxicació intestinal. Causa, segons la seva tesi, l’envelliment prematur dels teixits i poca longevitat.

Compartir