• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Poseu a bullir les patates amb pell. Quan estiguin cuites, sense deixar-les refredar, peleu-les i passeu-les pel passapuré.
  2. Afegiu-hi la meitat del pebre vermell i la mantega a daus. Barregeu bé per tal que us quedi un puré ben fi. Saleu al gust i poseu en una mànega de pastisseria.
  3. Talleu les potes de pop i passeu-les per la planxa amb una gota d’oli.
  4. Munteu el plat. Feu uns pilonets de puré de patata, al damunt una rodella de pop i amaniu amb un raig d’oli d’oliva tebi i pebre vermell pel damunt.

Recepta elaborada per Pep Nogué

Ingredients

Ingredients (per a 4 persones)

  • 8 u Potes de pop cuit
  • 1 kg Patates
  • 100 g Mantega Cadí DOP
  • 25 g Pebre vermell dolç
  • 10 g Pebre vermell picant
  • 1 dl Oli d’oliva verge extra
  • (DOP catalanes)
  • Sal

Compartir