

Preparació:
- Poseu a bullir les patates amb pell. Quan estiguin cuites, sense deixar-les refredar, peleu-les i passeu-les pel passapuré.
- Afegiu-hi la meitat del pebre vermell i la mantega a daus. Barregeu bé per tal que us quedi un puré ben fi. Saleu al gust i poseu en una mànega de pastisseria.
- Talleu les potes de pop i passeu-les per la planxa amb una gota d’oli.
- Munteu el plat. Feu uns pilonets de puré de patata, al damunt una rodella de pop i amaniu amb un raig d’oli d’oliva tebi i pebre vermell pel damunt.
Recepta elaborada per Pep Nogué
Ingredients
Ingredients (per a 4 persones)
- 8 u Potes de pop cuit
- 1 kg Patates
- 100 g Mantega Cadí DOP
- 25 g Pebre vermell dolç
- 10 g Pebre vermell picant
- 1 dl Oli d’oliva verge extra
- (DOP catalanes)
- Sal