Segueix-nos

La Cooperativa

L’any 1915  en Josep Zulueta i Gomis, amb l’ajut d’un grup
de pagesos clarividents, va fundar la Cooperativa Cadí

L’any 1915 en Josep Zulueta i Gomis, amb l’ajut d’un grup de pagesos clarividents. va fundar la Cooperativa Cadí

La Cooperativa fou constituïda a la Seu d’Urgell ara fa més d’un segle, concretament l’octubre del 1915.

La va fundar en Josep Zulueta i Gomis, amb l’ajut d’un grup de pagesos clarividents, i va ser la primera del sector lleter en formar-se a l’Estat espanyol. CADÍ és fruit de l’esforç i les il·lusions d’un col·lectiu de persones unides al voltant d’una idea: la de crear un nou model d’activitat agrària local amb perspectives de futur, que permeti arrelar la gent al seu territori. Així, la Cooperativa va significar l’inici d’un projecte socioeconòmic de reestructuració de la pagesia de la comarca. La llet, des de llavors, ha esdevingut el seu veritable motor de transformació.

Els socis ramaders de CADÍ pertanyen exclusivament a les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Descobreix la Cooperativa

La pagesia i la producció de llet s’han convertit en una font i un estil de vida per als socis de CADÍ, que avui en dia són unes 80 famílies

El 2015, la Cooperativa CADÍ rep la Creu de Sant Jordi per ser “una de les cooperatives ramaderes més prestigioses de Catalunya i la més antiga de l’Estat del sector lleter, i per la seva contribució destacada a l’economia pirinenca, singularment a les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya, que ha contribuït amb eficàcia al reequilibri territorial del país”.

La pagesia i la producció de llet s’han convertit en una font i un estil de vida per als socis de CADÍ, que avui en dia són unes 80 famílies. Cadascun d’ells, amb els seus trets, diferencials, són els responsables que la qualitat arribi al consumidor en forma de productes làctics.

Descobreix les famílies Cadí