Segueix-nos

Qualitat Cadí

Aquest viatge de la Cooperativa ha anat sempre acompanyat de l’obsessió per la qualitat

La llet es recull al ramader diàriament i en un temps molt breu entra en condicions òptimes al circuit de fabricació.

Aquest viatge centenari de la Cooperativa, ha anat sempre acompanyat de l’obsessió per la qualitat.

El tret diferencial es troba en el fet que la llet es recull al ramader diàriament i en un temps molt breu entra en condicions òptimes al circuit de fabricació. Fidels a la filosofia de potenciar els sabors tradicionals, s’han adaptat i evolucionat els processos artesanals d’elaboració que permeten mantenir l’essència dels nostres productes.

Gràcies a la vocació d’oferir aquest tipus de producte, CADÍ ha aconseguit dues denominacions d’origen: mantega Cadí i el formatge Urgèlia. El procés s’ha aconseguit amb 80 explotacions ramaderes de les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya, que aporten diàriament gairebé 190.000 litres de llet, el que permet elaborar 70 milions de litres anuals.

El procés s’ha aconseguit amb 80 explotacions ramaderes de les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya, que aporten diàriament gairebé 190.000 litres de llet.

Entre els anys 1940 i 1960, el formatge comercialitzat als grans nuclis de població, com ara Barcelona, va aconseguint una gran reputació.

Tot el procediment, que combina tradició i tecnologia, ha permès aconseguir una sèrie de distincions que certifiquen la nostra qualitat. En el cas de la mantega Cadí i el formatge Urgèlia, la distinció de Denominació d’Origen Protegida (DOP), així com el “World Cheese Awards” aconseguit pel Neu del Cadí, el 2017, i per l’Urgèlia i el Flor, el 2018.

Un altre dels secrets d’aquest recorregut centenari és la confiança que reben dels consumidors, que reconeixen el valor afegit que implica la incorporació de la traçabilitat i la qualitat en la fabricació.