• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Talleu el carbassó a làmines amb una mandolina. La primera pela, la verda, retireu-la. En total, per muntar els raviolis per a quatre persones, s’han de tenir vuit làmines (de les blanques) de carbassó.
  2. Escaldeu les làmines amb aigua i sal durant 30 segons. Deixeu-les refredar amb aigua i gel. Reserveu-les ben escorregudes.
  3. Foneu el formatge al bany maria. Deixeu-lo refredar, i un cop fred, poseu-hi sal i pebre. Feu-ne una quenelle (com una croqueta allargada) amb l’ajut de dues culleres.
  4. Estireu les làmines de carbassó en forma de creu, i al mig poseu-hi el farcit amb una cullera. Tanqueu-hi les làmines de carbassó perquè quedi com un paquet. Doneu-li un cop de forn, de tres minuts, màxim. També podeu posar-ho a la vaporadora, però molt pocs minuts.
  5. Feu la vinagreta: barregeu el pebre, el vinagre, l’oli, les ametlles torrades i el cibulet.

A l’hora de presentar el plat, poseu-hi els raviolis, al damunt una mica de formatge Urgèlia DOP fos i, per sobre, la vinagreta.

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

Compartir