• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00
    1. Es prepararà una bona salsera de suc de pollastre.
    2. Es bullen els spaghettis amb aigua i la corresponent sal. Un cop cuits al seu punt, es treuen de l’aigua procurant quedin ben secs.
    3. En una sopera gran tindrem els tomàquets ben cuits i passats per un tamís amb els 200 gr. de mantega Cadí DOP fosa i aclarida, i el formatge Cadí. S’afegeixen els spaghettis als quals se’ls pot afegir, si es vol, una mica de nou moscada i una altra de pebre blanc.
    4. Se serveix a part el suc de pollastre, i la barreja de tot es pot fer en presència dels comensals, a la mateixa taula.

Consell: El formatge és un aliment gairebé complet, el més complet dels aliments. Conté els principis bàsics de l’alimentació.

Ingredients

(Del “Restaurant Baviera”, ​de Madrid)​

Per a 6 persones:

Compartir