

-
- Es prepararà una bona salsera de suc de pollastre.
- Es bullen els spaghettis amb aigua i la corresponent sal. Un cop cuits al seu punt, es treuen de l’aigua procurant quedin ben secs.
- En una sopera gran tindrem els tomàquets ben cuits i passats per un tamís amb els 200 gr. de mantega Cadí DOP fosa i aclarida, i el formatge Cadí. S’afegeixen els spaghettis als quals se’ls pot afegir, si es vol, una mica de nou moscada i una altra de pebre blanc.
- Se serveix a part el suc de pollastre, i la barreja de tot es pot fer en presència dels comensals, a la mateixa taula.
Consell: El formatge és un aliment gairebé complet, el més complet dels aliments. Conté els principis bàsics de l’alimentació.
Ingredients
(Del “Restaurant Baviera”, de Madrid)
Per a 6 persones:
- 1 quilo de spaghetti
- 1/2 quilo de tomàquets frescos ben madurs
- 200 gr. de mantega Cadí DOP
- 100 gr. de formatge Cadí ratllat