• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Per fer el roux de la beixamel, desfem una cullerada de mantega Cadí PDO en un pot al foc, hi posem dues cullerades de farina, abaixem el foc i ho deixem coure uns 10 minuts.
  2. Aboquem les fulles de romaní en un altre pot amb 150 g d’aigua mineral. Quan comenci a bullir, apaguem el foc, tapem el pot i deixem fer la infusió.
  3. Posem en un pot metàl·lic 3 clares d’ou, un polsim de sal i ho muntem a punt de neu.
  4. En un altre bol, aboquem els 4 rovells d’ou amb mig got de vi blanc sec. Hi afegim un polsim de sal i ho batem amb el batedor elèctric.
  5. Ratllem 125 g de formatge Urgèlia DOP.
  6. En un pot hi posem 200 ml de llet, la infusió de romaní i gairebé tot el formatge ratllat. Ho posem al foc, i deixem que es faci a poc a poc.
  7. Un cop desfet el formatge, hi tirem el roux (la farina torrada prèviament al primer pas), la nou moscada i, sense parar de remenar, ho deixem refredar en un altre pot. Ho filmem a pell.
  8. Un cop la beixamel és tèbia, hi aboquem a poc a poc els rovells d’ou. Després hi afegim les clares muntades, i emmotllem individualment la barreja en quatre bols amb el formatge que ens queda.
  9. Posem els bols a la part baixa del forn a 180º entre 20 i 25 minuts.

Ho servim ràpid amb unes fulles de farigola per sobre.

Ingredients

Compartir