• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

    1. Piqueu la tonyina a cubs, no cal trinxar-la gaire, i reserveu.
    2. Talleu la ceba, les anxoves, els bitxos o altres confitats ben petits i barregeu-los amb els altres ingredients.
    3. Quan estigui tot ben mesclat afegiu la tonyina i barregeu.
    4. Per fer les salses tritureu en primer lloc el mató i afegiu la resta d’ingredients.
    5. Servirem el tàrtar amb unes làmines de remolatxa crua ben fines i les salses al voltant, oxalis, anelles de ceba tendra, pipes de carbassa, una piparra, raves, ceba morada.

Recepta elaborada per Ada Parellada

Ingredients

Pel tàrtar de tonyina:

  • 300g de tonyina roja
  • 2 bitxos o tàperes o cogombrets
  • 3 anxoves
  • 1 ceba tendra
  • 1 culleradeta de cafè de mostassa
  • 1 remolatxa crua
  • c/s de salsa perris
  • c/s de Tabasco
  • c/s d’oli de sèsam
  • 1 rovell d’ou pasteuritzat

Per la salsa verda:

  • 150g de Mató del Pirineu
  • Oli d’all i julivert
  • Una culleradeta d’espirulina
  • Sal

Per la salsa rosa:

Compartir