• +20-800-33-000
  • Regione Venetta, 21/100, Milano, Italy
  • Monday-Sunday 9:00 - 23:00

Preparació:

  1. Aixafem un all amb pell i el freguem per una paella.
  2. En una altra cassola plena d’oli d’oliva, hi confitem, de mica en mica, un quilo de patates pelades a foc lent uns 30 minuts.
  3. Tallem 250 grams de cansalada ibèrica en talls molt petits i la saltem a la paella fregada amb l’all.
  4. Un cop enrossida, retirem la cansalada amb l’all, i hi posem la ceba tallada a la juliana.
  5. Enrossim dues cebes de Figueres i un cop enrossides, hi afegim una branqueta de farigola i una mica de vi ranci. Abans no s’evapori tot, hi posem la cansalada prèviament reservada.
  6. Hi aboquem 100 grams de brou de porc, 70 grams de nata i deixem que faci xup-xup 5 minuts abans de posar-hi les patates.
  7. Tallem els 150 grams de formatge Urgèlia DOP en talls d’un centímetre de gruix.
  8. Hi afegim la patata, sal i pebre blanc i ho cobrim tot amb els talls de formatge. Hi posem una mica més de pebre blanc i sal. Posem la cassola al forn i ho gratinem 10 minuts a 180 graus.
  9. Hi posem una mica de julivert i farigola fresca per sobre i ja ho tenim.

Ingredients

  • 1 kg patates velles
  • 250 g cansalada ibèrica
  • 2 cebes de Figueres
  • 150 g formatge Urgèlia DOP
  • 70 g de nata
  • 100 g de brou de porc
  • oli d’oliva verge extra
  • all
  • vi ranci
  • sal
  • pebre blanc
  • farigola
  • julivert

Compartir